Komfovent Oy:stä

KOMFOVENT edustaa mukavuutta, puhtaampaa sisäilmaa, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Me olemme vastuussa korkeasta laadusta ja luotettavasta toiminnasta tuotteidemme osalta. Tehokkaimmat ratkaisut saavutetaan meidän nykyaikaisella tuotannolla ja me varmistamme että - KOMFOVENT TOIMII KUNNOLLA..

AMALVA nimi poistui käytöstä vuoden 2018 helmikuussa ja 26.2.2018 eteenpäin yhtiö toimii pelkästään KOMFOVENT nimellä.


YHTIÖN HISTORIA

AMALVA perustettiin Liettuan pääkaupungissa Vilnassa 1997.Yhtiö aloitti tuottamalla ilmavaihto hormeja ja muita eri elementtejä ilmanvaihto järjestelmään. Vuodesta 1999 yhtiö aloitti ilmavaihtokoneiden tuottamisen useammissa malleissa, eri käyttötarkoituksissa ja ilmamäärissä 13 l/s jopa 27 700 l/s asti.

AMALVA on jatkuvasti kasvava yhtiö. Nyt olemme omistautuneet panostamaan energiamme, luomaan ja tarjoamaan innovatiivisia tuotteita tyydyttämään jopa kaikkein vaativimmatkin asiakkaat. Olemme ylpeitä siitä että työllistämme yli 400 ihmistä omistamme 30 000 m² tuotantotilaa. Laadun korkea taso,syvä kunnioitus ympäristöä kohtaan, puhtaampi maailma niin elämiseen, kun työskentelyynkin ja turvallisuus ovat yhtiömme ajatusmallin kulmakiviä. Yhtiön toiminta malli noudattaa laadunvalvonnan ja ympäristön laatustandardeja ISO 9001 ja ISO 14001. Lisäksi laitteet ovat EUROVENT sertifikoituja.


MISTÄ LÖYDÄT KOMFOVENT TUOTTEITA?


Mitä Komfoventin asiakkaat ovat sanoneet tuotteista?